Onze visie

Bij de start in 1986 hebben wij onze visie als volgt vastgelegd: “Geerlings Tuinen moet een bedrijf zijn waar met plezier gewerkt wordt aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van eigentijdse tuinen, waar ruimte is voor originaliteit en creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan”.

Wat wij u te bieden hebben

Geerlings Tuinen is al ruim 30 jaar een solide bedrijf met een uitstekende staat van dienst. De nieuwste ontwikkelingen volgen wij op de voet. Creatief omgaan met de nieuwste, eigentijdse en klassieke ideeën en toepassingen geven een verrassend eindresultaat.

Binnen ons bedrijf werken wij met een vast team vakmensen met jarenlange ervaring in het aanleggen van tuin. Hun betrokkenheid en respect voor uw privacy zijn een toegevoegde waarde.

Hans Geerlings

Eigenaar / Ontwerper

Als jonge tiener had hij al zijn eigen tuin. Heeft vanuit die interesse voor groen, na zijn vakopleiding, Geerlings Tuinen in 1986 opgestart en met visie en enthousiasme verder gebracht tot het gerenommeerde hoveniersbedrijf van nu. Naast de uitdaging van het ondernemerschap is hij een gepassioneerd tuinontwerper en heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het creëren van grote en kleine tuinen. Door cursussen, beurzen en tuinbezoeken in binnen- en buitenland volgt hij de nieuwste ontwikkelingen in de tuinen op de voet. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin.

Vera Geerlings

Finance, HRM, Commercieel

Zij heeft Geerlings Tuinen helpen opstarten en ontwikkelen tot een bedrijf met een uitstekende staat van dienst en een goede naam. Regelt de boekhoudkundige-, commerciële- en personele zaken. Is daarnaast ook moeder van drie kids.

Passie en vakmanschap; ons team

Bij Geerlings Tuinen werkt een hecht team van vakmensen. Dit is de solide basis van het bedrijf. Door de jarenlange samenwerking zijn het goed op elkaar ingespeelde professionals die met passie en vakmanschap altijd gaan voor het beste resultaat. En onder hun supervisie krijgt ook nieuw talent de ruimte om zich het vak eigen te maken. Graag stellen wij ons team aan u voor:

> Wilt u weten wat onze vacatures zijn?